TOP 7

7 onmisbare apps voor ondernemers

U kunt natuurlijk een PA in de arm nemen, maar deze apps nemen u minstens zoveel werk uit handen. Zodat ú tijd overhoudt om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Lees verder

1.

Bewaar artikelen en video’s voor als u wél tijd heeft

Pocket

Gedurende de dag komen er allerlei mailtjes, websites en artikelen voorbij waar u op dat moment geen tijd aan kunt (of wilt) besteden. Met Pocket bewaart u alles op één plek om later te bekijken. De app synchroniseert tussen smartphone, tablet, desktop en Kobo e-reader zodat u op ieder apparaat verder kunt lezen. Pocket weet waar u in de tekst gebleven bent, werkt offline en kan zelfs artikelen voorlezen.

wp-magazines-vanlanschot-relatiemagazine-00-link getpocket.com

2.

Leer een nieuwe taal

Babbel

Voor wie veel zaken doet met buitenlanders biedt de app Babbel uitkomst. Praktische, alledaagse gesprekjes oefent u in veertien talen – van Spaans tot Russisch. De lessen zijn uitgerust met speech recognition en duren zo’n vijftien minuten. Handig: u kunt ervoor kiezen om alleen een zakelijk vocabulaire te leren, zodat u geen tijd kwijt bent aan allerhande vrijetijdszaken, zoals het bestellen van een cappuccino in het Indonesisch.

wp-magazines-vanlanschot-relatiemagazine-00-link babbel.com

3.

Snel contact met collega’s in binnen- en buitenland

Slack

Slack is een populair chatprogramma dat wereldwijd gebruikt wordt. Zie het als een zakelijke Whatsapp: via chatgroepen komt u snel in contact met collega’s – waar ze ook werken. Zo houdt u de lijnen in (internationale) teams kort en weet iedereen wat hen te doen staat. Ook deelt u makkelijk bestanden en links met elkaar en synchroniseert de app met de desktopversie van het programma.

wp-magazines-vanlanschot-relatiemagazine-00-link slack.com

4.

Ontmoet andere ondernemers uit de buurt

Twinqh

Of u nu op de golfbaan staat, op kantoor zit of een beurs bezoekt: dagelijks kruist uw pad dat van tientallen mede-ondernemers. De zakelijke community-app Twinqh geeft met behulp van geo-tracking inzicht in wie die potentiële zakenrelaties zijn. Is er een ondernemer in de buurt die van toegevoegde waarde kan zijn voor uw onderneming? Dan vindt er een automatische profieluitwisseling plaats. Ideaal om uw netwerk uit te breiden.

wp-magazines-vanlanschot-relatiemagazine-00-link twinqh.com

5.

Efficiënter werken

Trello

Een onmisbare managementtool om projecten te coördineren waar meerdere mensen aan werken. Zo werken u en uw team een stuk effectiever en nooit meer langs elkaar heen. Trello werkt met zogenaamde kaarten: to do, doing en done. Iedereen houdt hierop zijn taken bij. U kunt opmerkingen plaatsen bij elkaars taken, bestanden vanaf de computer uploaden, en dankzij meldingen weet u altijd wanneer er belangrijke dingen gebeuren.

wp-magazines-vanlanschot-relatiemagazine-00-link trello.com

6.

Papierloze administratie volgens de regels

Gekko

Gekko is een online administratietool voor ZZP’ers. De app werd bedacht door Nederlanders die accounting toegankelijker wilden maken en groeit als kool. Met Gekko houdt u uw uitgaven bij en voorkomt u stapels bonnen en facturen. Offertes versturen, inzicht in late betalingen, een zakelijke rittenregistratie bijhouden of btw-rapportages uitdraaien: het kan allemaal.

wp-magazines-vanlanschot-relatiemagazine-00-link getgekko.com

7.

Urenregistratie tot op de seconde

Toggl

Dat tijd kostbaar is, weet u als ondernemer maar al te goed. Verloren tijd is immers nooit terug te verdienen. Toggl registreert tijdsbesteding tot op de seconde nauwkeurig. De app is te vergelijken met een stopwatch die de extra functie heeft om uw bestede tijd toe te wijzen aan een taak of klant. Zo ziet u direct hoeveel uur u kunt doorbelasten, en of u over uw ingeschatte uren heengaat. Gebruiksvriendelijk en bijzonder handig voor het opmaken van facturen.

wp-magazines-vanlanschot-relatiemagazine-00-link toggl.com

like | 36

Aanmelden magazine

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Abonneer u nu op Cornelis,
het online magazine van Van Lanschot.

Aanhef *

Voornaam *

Tussenvoegsel(s)

Achternaam *

Postcode *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Meld aan